Wednesday

Te med mjölk och socker, en bok och en hammock beskriver mitt humör rätt bra just nu.

Monday

Mamma kommer och plockar upp mig på Onsdag, ska först spendera en dag i sommar- Karlstad, strosa på stan, mysigt :) Måste tvätta, städa, packa och undra över hur min 7- åriga växt ska klara sig i sommar, haha.

Saturday

Jag och Magnus firade Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllop storstilat :) Tårta och Amarulla, yummigt. Känner mig helt sockerchockad :P Victoria var ju helt makalöst vacker!!

Wednesday

Längtar nästan till att höstterminen ska börja, sommarlov vad är det liksom? Vi har knopat ihop en massa spännande aktiviteter på Uni, valvecka och diskussioner med politiker (riksdagens talman kommer), mitt favvoprojekt Utrikespolitiska föreningens typ start, inte bara massa planering och möten, gött, sen ska vi vara faddrar till de nya och förvirrade :) Och börja rättsen, iih och jobba och resttentor? Nej nu var det inte roligt längre. Hej sommarlov, mamma kommer kanske och plockar upp mig nästa vecka, forsla mig till Stockholm där gödning och mjukiskläder står på menyn :D Andas in, andas ut, hösten kommer att gå bra, tänk här och nu, andas iiinnnn.....



Monday

Universitetet hade någon internationell dag idag eller nått, en hel del asiater med kameror gick på rundvandring och tog sig en titt på biblioteket. Jag och Minna som satt där, nästan helt själva för att kika igenom makrotentan, kände oss som små blyga flickor när dom fota bibblo med oss elever 'in action'. Vi bestämde oss för att ta en kaffe istället, inte alltid man är kamera-redo. Hoppas ni gillar den nya layouten..

Mexico

Cyklade till Rud- skogen och sprang 5 kilometer, underbart mjuk terräng, mina ben mådde prima :) Sitter och skriver en opponering på Jonna, Clara och Ulrika's Mexico-arbete, fan asså det här är verkligen Makroekonomisk perfektion! Gah, redovisning på Fredag. Ska ner till George's Coffe nu och gå igenom sista putsningarna med Minso och Frida. Kaffe och goa brudar är grejer det.


Wednesday

Tycker det är så sjukt spännande hur folk lever sina vardagsliv ute i världen, typ vad äter en 10- åring till frukost i Mongoliet? Kanske borde bli Antropolog i framtiden :P Men hittade denna artikel till min glädje i DN, om en vanlig kinesisk 11- årings vecka och blev nästan lite chockad att dom faktiskt proppar deras scheman fulla av aktiviteter. Med tanken att barn lär sig bäst innan puberteten.

Vardagar är det vanlig skola, sen hela helgen extra inköpta lektioner som matte (skulle jag behövt), engelska, fiolklasser etc etc dessa ungar är
aldrig lediga, jag som liten hade skrikit rätt ut, men dom verkar gilla läget.

Nu ska jag till skolan och skriva en opponering på ett Somalia- arbete. Swish! Hehe jag svensk 22-åring sover till 11, sen Uni i ca 4 h sen hem och kolla på film, har nog lite att inspireras av...




Vårfest

Det här är ju så sjukt härligt! Holi, vårfirande i Indien, ruskigt roligt färgkrig på gatorna :D Haha, Minso introducerade mig till Tallest man on earth, aawii 'The Wild Hunt' så jäkla bra!

Monday

TET- arbetet inlämnat och tentor gjorda, bara en redovisning på fredag kvar sen sommarlov :) Lite ledig tänker jag vara ialla fall vara någon vecka, sen är det dags att djupdyka rakt ner i mikroteorin igen, sen lite jobb. Men underbart med sommar, regn och fina kvällar. Längtar.




Friday

Ikväll blir det jordgubbar igen, vill inte inte tänka på makroekonomi eller global ekonomi eeelller mikroekonomi..Tror nog Cast Away kan bli en riktig höjdarrulle ikväll :D Råkade av misstag höra ekonominyheterna på tv, har alltid slagit dövörat till och inte förstått ett skatt och jävligt nöjd med det. Men jag förstod vad gubben sa. Jag stängde av TV:n.

A Single Man

A Single Man, mycket vacker film, så mycket kärlek så mycket längtan...Aawh, snyggt. Good call Magnus! En tripp på stan med Minsan och Mangan gör underverk, det här behövdes, makrotenta imorrn. Agh. Agh.



Lisa Ling

Lisa Ling sjukt cool kvinna, huge woman crush, är journalist, reser världen över för att diskutera internationella problem/händelser. Skulle vilja se talk showen The View, verkar vara ett underhållande men också seriöst program om världen idag, med expertkommentatorer (bla Ling) inom olika fält, kul men även intressant, Gah lite Amerikasug hära.